Press "Enter" to skip to content

Xiaomi Mi Mix Alpha întârzie

Xiaomi Mi Mix Alpha trebuia să fie lansat în luna decembrie din anul trecut, dar probabil ați sesizat că încă nu se află pe piață. Motivul este unul destul de ușor de înțeles, a fost amânat.

Compania nu a oferit detalii despre când exact va ajunge pe piață acest model, doar că nu îl vom vedea mâine-poimâine pe piață. Amânarea sa este destul de notabilă, pentru că se încadrează în tendința generală a telefoanelor cu design neconvențional de a își rata prima dată de lansare.

Spre deosebire de Huawei Mate X sau Samsung Galaxy Fold, Xiaomi Mi Mix alpha nu are un ecran pliabil în sensul tradițional. Utilizatorul nu îl poate îndoi, acesta venind îndoit din fabrică. Întreaga suprafață a telefonului este acoperită cu un ecran continuu, mai puțin o porțiune scurtă unde sunt depozitate camerele.

În cazul în care vă întrebați ce ați face cu atât de mult ecran, eh… probabil multe. Părțile laterale ale dispozitivului, spre exemplu, pot fi folosite pentru comenzi de navigare și lucruri precum controlul de volum, lăsând restul ecranului disponibil pentru diverse alte chestii.

În cazul în care vă întrebați cât ar putea costa o asemenea chestie, prețul său este de aproape 15355 de lei. Da, este cu mult mai scump față de Galaxy Fold, dar la ce public țintesc astfel de telefoane, cu siguranță asta nu va fi o problemă.

[GSM Arena]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares