Press "Enter" to skip to content

Așa arată introducerea noului Final Fantasy 7

Îmi venea să spun că au trecut 12 ani de când lumea a văzut pentru prima dată introducerea lui Final Fantasy 7, dar au trecut 22 de ani de când jocul a fost lansat. Ce mai contează încă un 10 în plus acolo? Dar au trecut vreo 12 (bine, 14) ani de când a fost prezentată pentru prima dată varianta refăcută a jocului.

O mai țineți minte?

Ah, ce păcăleală strașnică ne-am tras atunci. Și apoi, când au anunțat o relansare a jocului, ce era de fapt tot jocul vechi, ce am râs atunci de am explodat în lanț. Dar, cumva, după ce a riscat să intre în faliment cu FF13 și cu FF14, Square Enix și-a dat seama că lucrul despre care lumea urla ani de zile ar putea genera profit. Așa că a început să lucreze la un remake veritabil după Final Fantasy 7. Apoi s-a oprit, a întrerupt colaborarea cu cei care lucrau la proiect și a reluat totul de la zero. Iar rezultatul efortului lor este în sfârșit vizibil, pentru că o variantă demonstrativă a jocului este acum disponibilă pentru cei care și-au gâdilat suficient de mult consola Playstation 4 încât să își poate băga nasul pe unde nu îi fierbe oala.

Astfel știm acum cum arată introducerea lui Final Fantasy 7 Remake:

Știu, știu e frumos. Partea la care individul ăla calcă floarea este cam prea „in your face”, după cum ar zice americanul, dar tot este bine de văzut cum a evoluat tehnologia grafică în acești 14 ani care au trecut. Bine, poate nu este o comparație grozavă, din moment ce acel demo tehnic era făcut pe Cell în primele sale zile. Nu de alta, dar procesorul Cell (dacă nu ar fi fost o epavă în ceea ce privește ușurința de programare) era al naibii de puternic și încă ar mai fi potent în anumite situații în prezent.

Varianta demonstrativă a lui Final Fantasy 7 mai conține și ceva urme că o variantă de PC ar fi în lucru, precum pomenirea plăcilor video Nvidia. Totuși, jocul este o exclusivitate de Playstation până în 2021. Ceea ce nu este rău, poate până atunci va fi disponibil tot jocul, sau măcar suficient din el, fiind vorba de o lansare episodică.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares