Press "Enter" to skip to content

Cel mai nou update la „Deliver Us the Moon: Fortuna” oferă Ray Tracing în timp real și NVIDIA DLSS

/* custom css */
.td_uid_35_5dfcd9e7b6842_rand.td-a-rec-img {
text-align: left;
}
.td_uid_35_5dfcd9e7b6842_rand.td-a-rec-img img {
margin: 0 auto 0 0;
}

NVIDIA a intrat în parteneriat cu KeokeN Interactive pentru a crea efecte de lumină realiste pentru jocul Deliver Us the Moon: Fortuna. Utilizând Ray Tracing, KeokeN a adăugat reflexii și umbre ray traced pentru fotorealism cinematic, dar și NVIDIA DLSS pentru creșterea numărului de cadre pe secundă (FPS). Aceste îmbunătățiri ajută jocul să arate și să se miște incredibil, fiind disponibile în update-ul jocului lansat astăzi.

Evidențierea reflexiilor și umbrelor Ray Traced

În Deliver Us the Moon: Fortuna mediul înconjurător și atmosfera evidențiază foarte bine reflexiile și umbrele Ray Traced. Folosing ray tracing, motorul de lumină proiectează reflexii realiste pe toate suprafețele capabile să reflecte lumină, crescând astfel calitatea imaginii și oferind o experiență imersivă. Pentru că reflexiile ray traced sunt bazate pe detaliile geometrice exacte ale unei scene, veți putea vedea lumea din Deliver Us the Moon: Fortuna adusă la viață în moduri care nu pot fi făcute în timp real fără ray tracing.

Deliver Us the Moon: Fortuna folosește de asemenea umbre ray traced pentru a îmbunătăți proiecția umrelor din diverse surse de lumină. Prin combinarea proiecției umbrelor și ray tracing, scenele cu multe umbre pot fi randate la un nivel de detaliu mult mai crescut, imposibil de realizat în trecut.

Despre Deliver Us the Moon

Dezvoltat cu Unreal Engine 4, Deliver Us the Moon are loc într-un viitor apropiat, apocaliptic, unde resursele pământului au fost epuizate, iar umanitatea se îndreaptă către stele pentru supraviețuire. Națiunile s-au unit pentru a crea  Agenția Spațială a Pământului – o organizație însărcinată cu rezolvarea acestei crize extreme de energie. Soluția: colonizarea și exploatarea rezervelor naturale de Heliu-3 de pe lună pentru a servi nevoilor energetice ale populației pământului, care se află în continuă creștere. Din senin și fără avertisment, comunicațiile cu luna se opresc, iar sursa de energie este pierdută. Afundat în întuneric și fără energie, trec ani până când guvernele lumii se unesc din nou pentru a se îmbarca pentru o nouă misiune – să restabilească sursa de energie și să spere pentru rasa umană.

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares