Press "Enter" to skip to content

Synology anunta noul NAS DiskStation DS120j

Synology este unul dintre cei mai renumiti producatori de echipamente performante pentru stocarea datelor cu conectare la retea, sau in traducere populara, NAS. Astazi, compania a anuntat lansarea unui nou model: DiskStation DS120j, un nas compact proiectat pentru stocarea in siguranta a datelor personale.

DS120j este un NAS cu o incinta de 3.5″ ce poate fi echipata cu o unitate de stocare cu capacitate de pana la 16TB, putand gazdui in acest fel fara nici un fel de probleme toate fisierele personale ale utilizatorilor. Pentru performante optime, modelul este echipat cu un procesor dual-core tactat la 800Mhz si 512MB memorie RAM, alaturi de o interfata LAN Gigabit. Extinderea capacitatii de stocare sau transferul de date spre si dispre dispozitive de stocare externe, sunt la randul lor operatiuni usor de efectuat, iar asta se datoreaza celor doua porturi USB cu care este prevazut acest dispozitiv. In ciuda caracteristicilor, consumul de energie este atat de mic incat nici nu-l veti sesiza, astfel in timpul hibernarii aparatul are un consum de 4.68W, iar in timpul utilizarii active, aceasta valoare creste pana la 9.81W.

Pe langa specificatiile hardware, experienta de utilizare a lui Synology DS120j este completata de o componenta software numita DiskStation Manager 6.2.2. Aceasta include o multime de optimizari pentru a face intreaga experienta de utilizare mai placuta si mai intuitiva. De asemenea, este asigurata si o integrare deplina cu dispozitivele mobile prin intermediul aplicatiilor DS Audio, DS Photo sau DS Video, cat si o solutie centralizata de back-up. In plus, acest NAS poate fi utilizat in tot felul de scenarii, inclusiv pentru server de camere IP, sau chiar gazduirea unui site mic. Astea fac din DS120j sa fie mai de graba un server multifunctional, ceea ce ii ofera si mai multa valoare pentru pretul cerut.

Iar acum, ca tot am ajuns la acest aspect, Synology DS120j este un echipament complex, dar in acelasi timp usor de folosit, insa punctul principal de atractie este pretul de aproximativ 500 de lei. NAS-ul este disponibil in Romania prin intermediul partenerilor autorizati Synology.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares