Press "Enter" to skip to content

Urmăriţi State of Play: noi jocuri şi date de lansare pentru PS4

Chiar dacă ne aflăm la apusul generaţiei PlayStation 4, Sony continuă să pregătească jocuri pentru această consolă, noi astfel de anunţuri fiind promise pentru cel de-al patrulea episod State of Play, pe care îl veţi putea urmări chiar aici, pe 10 decembrie 2019, începând cu 16:00 (ora României).

Sony promite un nou episod ce va dura în jur de 20 de minute, în care vom avea parte de noutăţi importante, precum anunţarea unor jocuri noi, dezvăluirea datelor de lansare ale unor titluri mult aşteptate, secvenţe de gameplay noi, dar şi update-uri venite de la studiourile interne PlayStation Worldwide Studios. Cel mai probabil, vom primi data de lansare pentru Ghost of Tsushima, cel mai recent proiect al studioului Sucker Punch (seria inFamous). De asemenea, este posibil ca remake-ul Resident Evil 3 sa fie dezvăluit cu această ocazie, iar zvonurile vorbesc despre un posibil joc nou Crash Bandicoot.

Nu ar trebui să ne facem iluzii referitoare la eventualele anunţuri legate de viitoarea consolă PlayStation 5: acestea nu vor fi incluse în acest episod State of Play.

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares