Press "Enter" to skip to content

Samsung Galaxy S10 incepe sa primeasca update la Android 10

Actualizarea mult-asteptata la Android 10 incepe sa ajunga pe dispozitivele a din ce in ce mai multi utilizatori de Samsung Galaxy S10. Daca pana acum, noua versiune de software era disponibila doar pentru participantii la programul Beta pentru One UI 2.0 din Germania, acum utilizatori din Grecia si Slovacia incep sa primeasca noul update, chiar daca roadmap-ul oficial al celor de la Samsung mentioneaza luna Ianuarie a anului viitor drept perioada de lansare a acestor actualizari.

In Slovacia, update-ul este disponibil doar pe dispozitivele neverlocked. Acesta necesita 2GB de stocare si vine la pachet cu patch-ul de securitate al lunii Decembrie. De asemenea, un update similar a aparut si pe dispozitivele unor utilizatori din Grecia.

Noua interfata One UI 2.0 introduce toate caracteristicile standard ale Android 10 precum un mod dark, animatii mai fluide, gesturi full-screen, iconite de sistem personalizate si noi culori, interactiune imbunatatita si inovatii pe partea de multimedia, date biometrice sau operatiunile cu o singura mana.

Android 10 soseste si pe Samsung Galaxy S10 5G

Samsung Galaxy S10 5G este intr-o pozitie ceva mai speciala. Pentru inceput, acesta nu este disponibil in prea multe tari. De asemenea, nici macar nu ar fi trebuit sa aiba Android 10 open beta, dar a primit actualizarea in ultimul moment. Programul a inceput ceva mai tarziu pentru acest dispozitiv, rezultand in primirea de update-uri beta mult dupa modelul fara 5G. Participantii din programul de testare vor fi fericiti sa afle ca de acum vor avea o versiune stabila de Android 10 pentru dispozitivele lor.

Momentan, aceast este disponibila doar in Coreea de Sud. Are 130MB si poarta build number-ul G977NKSU2BSL2. Include patch-ul de securitate din Decembrie 2019 si va fi disponibil si in alte regiuni in curand. De asemenea, Sammobile raporteaza faptul ca si utilizatori din Israel au primit ultima actualizare.

Daca e sa ne luam dupa progresul din acest moment, nu m-ar mira ca si utilizatorii din Romania sa inceapa sa primeasca noul update, chiar daca as miza mai repede pe luna Ianuarie. De asemenea, pare ca utilizatorii care folosesc telefoane libere de retea au intaietate cand vine vorba de aceste actualizari.

WCCFTech

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares