Press "Enter" to skip to content

Procesoarele AMD Ryzen Embedded vor fi incluse in mini-PC-uri performante

AMD a anuntat ca procesoarele Ryzen Embedded V1000 si R1000 vor sta la baza unui ecosistem deschis, pus la dispozitia producatorilor pentru ca acestia sa dezvolte si sa personalizeze mini PC-uri ce ofera o performanta foarte mare pentru industriile media si enterprise.

Printre primii producatori care vor comercializa noile mini-PC-uri cu procesoare Ryzen Embedded se numara:

  • ASRock Industria – Acestia vor sa livreze performanta de top la costuri reduse pentru aplicatii industriale, business si home entertainment cu ajutorul sistemleor 4X4 BOX – R1000V si 4X4 BOX – V1000M.
  • EEPD – Cu familiile de produse Mini PC SBC PROFIVE – NUCV si SBC PROFIVE – NUCR, care sunt caracterizate prin performanta de top la dimensiuni extrem de reduse.
  • OnLogic – Cu modelele ML100G-40 si MC510-40, care sunt primele sisteme de dimensiuni reduse, bazate pe AMD care se compara cu produsele rugged, industriale, produse de companie.
  • Simply NUC – Cu sistemele Sequoia V8 si Seuqioa V6, Mini PC-uri rugged care sunt construite pentru a pune in functiune display-urile de digital signage sau terminalele electronice de plata.

Toate aceste mini PC-uri au acces la un ecosistem de procesare embedded deja existent, care suporta fara probleme standardele open software, punand la dispozitia producatorilor capacitatea de a crea platforme unice, personalizabile.

Pentru a afla mai multe despre procesoarele AMD Ryzen Embedded puteti accesa pagina oficiala AMD, unde veti gasi toate detaliile dorite.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares