Press "Enter" to skip to content

OnePlus ar putea face iar telefoane ieftine

În ere de mult apuse, când tehnologia telefoanelor mobile părea de parcă începea să atingă prețuri ridicole, de plăteam și 600 de euro pentru un smartphone flagship, OnePlus a venit cu o promisiune. Telefoane flagship la prețuri acceptabile.

Anii au trecut, 600 de euro este acum un telefon mid-range în ochii multora, iar OnePlus nu mai vinde de mult modele cu prețuri accesibile. Dar asta s-ar putea schimba în curând, judecând după zvonurile și leak-urile care zburdă acum prin presă în ultimele săptămâni. 91Mobiles a publicat detalii despre un nou model de telefon ce urmează să fie lansat de OnePlus, pentru care a realizat și o machetă 3D, pe care o puteți vedea mai sus.

Noul telefon ar urma să se numească OnePlus 8 Lite, o variantă ciuntită a următorului flagship. Acest model ar urma să dispună de doar două camere, față de cele cine mai știe câte vor fi la variantele normale/Pro. Nu va dispune de un ecran curbat(iar cel inclus probabil nu va fi un OLED de 90Hz), nu va avea un un chipset la fel de performant și nici nu va avea un preț la fel de mare ca celelalte variante.

Nu știu să vă spun cât ar putea costa acest OnePlus 8 Lite, sau data exactă la care va sosi. Important este că există și oferă speranță celor care visează la un viitor în care prețurile pentru telefoane nu mai sunt complet ridicole. Acel viitor probabil nu va veni vreodată, dar este frumos să visăm.

[Engadget]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares