Press "Enter" to skip to content

Dezvoltarea lui The Elder Scrolls: Legends a fost oprita de catre Bethesda

Acum trei ani, parea ca The Elder Scrolls: Legends, un joc asemanator cu Hearthstone produs de Bethesda este o gura de aer proaspat in categoria de Collectible Card Games (CCG) dar ca are un viitor incert. Ei bine, viitorul acestui joc tocmai a devenit foarte clar si nu intr-un mod bun: Bethseda a anuntat prin intermediul unei postari pe Reddit ca dezvoltarea de continut nou este „oprita in viitorul apropiat”. Versiunea pentru Asia a jocului, care este intretinuta si operata de catre Gaea Mobile nu va fi afectata de aceasta schimbare, dar expansiunea planificata pentru aceasta iarna nu va fi lansata.

„Poti descarca si juca The Elder Scrolls: Legends pe toate platformele existente si sa iei parte la meciuri online, cat si sa te joci single-player. Vom continua sa oferim suport pentru joc cu carti bonus lunare si evenimente in-game regulate,” a spus Christian Van Hoose, managerul comunitatii jocului. „Noile expasniuni si alt continut care ar fi trebuit sa fie lansat in viitor, nu va mai fi in stadiul de dezvoltare activ. Vom continua sa oferi doar suport tehnic in perioada urmatoare.”

The Elder Scrolls: Legends a facut o impresie initiala destul de buna, iar Bethesda chiar a depus eforturi in sustinerea jocului cu mai multe expansiuni bazate pe vasta mitologie Elder Scrolls. Jocul a continuat sa evolueze si chiar daca trecerea de la studiourile Dire Wolf la Sparkypants nu a mers chiar bine, in luna Martie a acestui an vedeam cum jocul a reusit sa se redreseze dupa tranzitia dezastruoasa.

Din pacate, TESL nu a putut sa doboare pozitia pe care Hearthstone si-a cimentat-o ca lider pe piata de CCG, iar jucatorii care voiau o abordare mai hardcore a jocurilor de carti incepeau sa migreze catre Magic: The Gathering Arena. Prezenta celor doi giganti pe aceasta piata, nu lasa prea mult loc si pentru alti competitori, chiar daca acestia au la baza francize celebre precum The Elder Scrolls. Un alt exemplu in aceasta directie este Gwent, lansat de CD Projekt Red, care nu va mai primi suport pe console. Poate este doar o coincidenta, dar in acelasi timp arata cat de greu este insa sa te impui pe aceasta piata.

PCGamer

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares