Press "Enter" to skip to content

Beyond a Steel Sky a fost amânat

Revolution Software a decis să amâne “cu câteva luni” lansarea jocului Beyond a Steel Sky, continuarea clasicului adventure point and click Beneath a Steel Sky. Britanicii au recunoscut că au nevoie de timp suplimentar pentru a finisa cum se cuvine experienţa de joc oferită de Beyond a Steel Sky, lansarea acestuia urmând să aiba loc în cursul anului 2020.

Beyond a Steel Sky a fost dezvăluit în primăvara acestui an, odată cu serviciul Apple Arcade. Acţiunea din joc urmează să se desfăşoare într-o lume SF, pe care producătorii o caracterizează drept “un sandbox dinamic”. Mai exact, acţiunile jucătorului vor influenţa atât mediul de joc, cât şi atitudinea celorlalte personaje, AI-ul din spatele acestora adaptându-se în mod dinamic.

Chiar dacă Beyond a Steel Sky are loc în acelaşi univers cu Beneath a Steel Sky, iar personajul central va fi acelaşi, cei de la Revolution Software dau asigurări că povestea a fost concepută în aşa fel încât să fie accesibilă şi pentru nou-veniţii în cadrul seriei.

Revolution Software are o experienţă vastă în domeniul jocurilor de aventură, pe lângă clasicul Beneath a Steel Sky, studioul fiind responsabil şi pentru întreaga serie Broken Sword. La cârma echipei se află Charles Cecil (părintele seriei Broken Sword), Beyond a Steel Sky fiind conceput, la fel ca predecesorul său, în colaborare cu artistul de benzi desenate Dave Gibbons. Spre deosebire însă de jocul din anii ’90, Beyond a Steel Sky este realizat 3D în întregime, urmând să ruleze în rezoluţie 4K cu suport HDR (High Dynamic Range).

Beyond a Steel Sky urmează să fie lansat în primele luni din 2020, atât pentru PC şi console, cât şi pentru iPad şi iPhone, prin intermediul Apple Arcade.

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares