Press "Enter" to skip to content

A Plague Tale va primi o continuare

Conform colegilor de la site-ul francez XboxSquad, A Plague Tale: Innocence – una dintre cele mai plăcute surprize ale acestui an, dar şi unul dintre cele mai solide jocuri din 2019 – este pe cale să primească o continuare. A Plague Tale 2 va fi dezvoltat tot de echipa de la Asobo Studio, lansarea jocului urmând să aibă loc în 2022.

Cei de la XboxSquad afirmă că au surse în interiorul publisher-ului Focus Home Interactive care ar fi confirmat deja această informaţie. Publisher-ul este încântat de primirea călduroasă de care s-a bucurat A Plague Tale: Innocence şi de numeroasele premii pentru care jocul a fost nominalizat, printre care şi “Best Narrative” în cadrul The Game Awards 2019, ceremonie ce va avea loc în cursul săptămânii viitoare.

Astfel, parteneriatul dintre Focus Home Interactive şi Asobo Studio va continua pentru un nou proiect, pe care publisher-ul se fereşte deocamdată să-l numească A Plague Tale 2. Anunţul oficial ar urma să sosească anul viitor, cel mai probabil la E3 2020, jocul urmând să fie dezvoltat pentru următoarea generaţie de console: PlayStation 5 şi Xbox Project Scarlett.

Până atunci însă, A Plague Tale: Innocence este disponibil chiar acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares