Press "Enter" to skip to content

Zvon: Radeon RX 5600 se apropie

Luna viitoare am putea vedea primele semne ale uni noi plăci video Radeon. Din păcate pentru cei care visează la un nou high-end, este vorba tot de un model mid-range.

Conform informațiilor care zburdă prin industrie de câteva zile, AMD va dezvălui în curând un RX 5600 XT. O placă video menită să ocupe un loc, atât ca preț cât și ca performanță, între 5500 XT și 5700. Un competitor pentru Geforce GTX 1660 Super, ce va dispune tot de 6GB de memorie, posibil pe 192 biți.

Configurația de memorie poate că nu va fi pe placul celor care speră să se folosească de o astfel de placă pentru a rula un Skyrim/Fallout 4 cu suficiente texturi de rezoluție înaltă încât să consume și 8GB de VRAM. Totuși, este o placă gândită să fie mai economică decât un 5700. Iar ca performanță, tot ar trebui să fie mai sus de modelele GTX, teoretic.

Sigur, deocamdată totul este doar un zvon, dar la cât de solidă este securitatea informațiilor din industrie în ultimii ani, nu este tocmai exclusă posibilitatea să fie adevărat.

[Videocardz]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares