Press "Enter" to skip to content

Motorola Razr 2020 pare că suportă Moto Mods

Acum câțiva ani, Lenovo a încercat să popularizeze conceptul de Moto Mods. Acestea erau extensii hardware capabile să adauge funcții suplimentare câtorva modele de telefoane Motorola. Conceptul era promițător, dar nu a prea decolat.

Așa că Lenovo pare că va încerca din nou, de această dată cu Motorola Razer cel nou. Conform unui brevet înregistrat de companie încă de anul trecut, Razr 2020 va avea suport pentru propriile extensii hardware, ce vor putea fi atașate de balamaua externă a telefonului.

Moto Mods includ numeroase extensii posibile pentru telefoanele Motorola existente, inclusiv teste medicale. Însă prin documentele legate de Razr erau pomenite lucruri mai simple, precum un difuzor extern mai potent decât cel al telefonului, sau un proiector.

Telefonul va fi lansat abia anul viitor, așa că mai avem de așteptat până ce vom vedea module efective pentru el. De asemenea, probabil nu vor fi prea populare, din moment ce telefonul în sine va avea un preț imens. Deși… nu e de parcă telefoane cu prețuri nejustificabile n-ar fi în mare vogă de vreun deceniu.

[GSM Arena]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares