Press "Enter" to skip to content

Starship Troopers devine joc, iar

Starship Troopers este un film fenomenal, cu un mesaj foarte clar pe care multă lume l-a ratat. Cel că războiul ne transformă pe toți în fasciști. Nu știu cât de bine a reușit să redea asta jocul de acum două decenii, și nu știu cât de bine o va face cel nou, dar avem parte de unul nou.

Starship Troopers: Terran Command va fi lansat anul viitor, și spre surprinderea mea nu este un „cash grab” făcut de vreo companie incapabilă. Este făcut chiar The Aristrocrats și publicat de Slitherine, acea companie care produce și publică jocuri de strategie foarte minuțios croite, ce arată de parcă cineva ți-a vândut un fișier de Excel.

Jocul de față are însă grafică. Ce e drept, nu una grozavă, dar față de ce livra până acum Slitherine, chiar arată… în general. Terran Command promite să ofere o experiență de survival-RTS inspirată de filmul lui Paul Verhoeven, la care va trebui să aperi o bază militară de invazia gândacilor. Veți avea turnuri de apărare, veți avea trupe, veți avea clădiri diverse, soldați gândaci cât cuprinde, și sentimentul vag că jucați Conan Unconquered.

Totuși, dacă avem noroc, jocul nu va fi la fel de răsuflat precum a fost Conan Unconquered. Starship Troopers Terran Command promite să ofere o campanie generată aleator ce chiar va include dileme morale. Veți avea posibilitatea de a vă abate de la doctrina militară, pierzând accesul la anumite unități în proces. Cine știe, poate că jocul nu va rata ideea.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares