Press "Enter" to skip to content

Toyota Supra revine in Forza Horizon 4 luna viitoare

Playground Games a anuntat ca Toyota va reveni in Forza Horizon luna viitoare. Probabil cea mai asteptata masina dintre toate este Toyota Supra RZ 1998 care va fi parte a update-ului Series 17 din data de 12 Decembrie. Anuntul a venit prin intermediul unei dezvaluiri amuzant de la finalul transmisiunii live a echipei jocului si a fost distribuit si pe contul de Twitter al Forza Horizon.

Ca si o continuare a stream-ului Forza Monthly, community manager-ul Brian Ekberg a confirmat ca si Lexus, subdivizia brandului Toyota face parte din aceasta intelegere. Acesta a mai spus si ca in anii urmatori vor vedea masini Toyota, Lexus si poate chiar si Scion, introduse in joc.

Directorul de design, Jon Knoles a adaugat si faptul ca pe langa favorita publicului, Supra A80, jocul va include mai multe modele ale brandului Toyota.

Echipa care se ocupa de masini a suflat praful digital de pe unele dintre aceste modele si le reconstruiesc, deoarece nu au mai fost prezente in joc de pe vremea lui Forza Horizon 3 sau Forza Motorsport 6. Trebuie sa recupereze teren; vor trebui optimizate pentru noile efecte ale vremii si portiunile denivelate si toate lucrurile adaugate in noile jocuri. Primul model care va iesi pe portile fabricii este favorita tuturor, Supra, apoi vor urma si mai multe.

De ce masinile Toyota nu au mai fost prezente in jocurile lansate in ultimii ani?

Masinile de strada produse de Toyota au fost absente din Forza Motorsport 7 si Forza Horizon 4. Inca din 2017, jocurile Forza au avut parte doar de o selectie mica de masini de curse ale producatorului japonez (si doua modele 4WD pregatite de islandezii de la Arctic Trucks), dar nu au inclus modele de strada. Si nu este doar cazul seriei Forza: The Crew nu are nici un model Toyota, iar in seria Dirt de la Codemasters brandul japonez nu si-a mai facut aparitia din 2011, odata cu lansarea lui Dirt 3. Nici macar Need for Speed Payback nu a avut parte de aceste masini, iar noul lansat, Heat, nu le are in line-up.

In August 2019, producatorul de masini a confirmat prin intermediul contului de Twitter UK ca „oficial, Toyota Motor Corporation nu are nici un plan concret sa licentieze seria sa de modele altor jocuri in afara de Gran Turismo Sport pentru moment.”

Aceasta postare a urmat o alta, acum stearsa, in care compania explica unui fan Need for Speed nemultumit, faptul ca masinile Toyota pot fi gasite in GT Sport, un joc „care nu incurajeaza cursele de strada ilegale.”

Asta explica prezenta modelelor Toyota in GT Sport si se pare ca a confirmat si teoria ca marca are ceva contract de exclusivitate cu Gran Turismo, chiar daca jocuri precum Initial D Arcade Stage Zero din 2017 si Wangan Midnight Maximum Tune 6 din 2018 au inclus masini Toyota, chiar daca erau jocuri despre curse ilegale.

Chiar daca fanii brandului japonez vor fi nevoiti sa astepte pana in Decembrie ca Supra sa fie inclusa in joc, un alt model cerut de multi membrii ai comunitatii Forza, Ferrari 488 Pista va fi introdus saptamana aceasta in joc.

IGN

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares