Press "Enter" to skip to content

Torchlight Frontiers a fost amânat

Între toate discuțiile din ultima vreme despre Diablo 4 și Path of Exile 2, nu prea mai întreabă nimeni despre Torchlight. Așa că a venit ca o surpriză pentru mine anunțul că următorul joc din serie a fost amânat. Nu de alta, dar habar nu aveam că era un lucru un următor joc din serie.

Torchlight Frontiers era programat pentru lansare anul acesta, dar va fi întârziat pentru anul 2020, din motive ce nu au fost elucidate.

Jocul nu este dezvoltat de către Perfect World pe undeva prin China, ci de către Echtra Games, fondat de Max Schaefer. Același Max Schaefer care a lucrat la dezvoltarea primelor două jocuri Torchlight, dar mai ales la primele două jocuri Diablo, fiind unul din fondatorii studioului Condor, ce mai târziu a devenit Blizzard North.

În cazul în care și voi ați ratat despre ce era vorba cu Torchlight Frontiers, este același dungeon crawler de odinioară, dar cu o nouă structură de persistență on-line, lumea fiind una gândită pentru a fi parcursă în mod cooperativ. Pe alocuri ar putea semăna cu un MMO, și dacă ceva nu se schimbă până ce va fi lansat, jocul urmează să fie gratuit.

[Eurogamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares