Press "Enter" to skip to content

După Reach urmează Halo Combat Evolved

Din moment ce luna viitoare va fi lansat Halo Reach, în premieră pentru PC, nu putem decât să ne întrebăm când vor sosi și celelalte jocuri ale seriei. Un răspuns a venit de la 343 Industries zilele trecute.

Halo Combat Evolved, în varianta sa refăcută, va fi următorul joc ce va fi disponibil pentru PC. Acesta va intra în beta test după lansarea lui Reach, pe la începutul anului viitor, și va sta acolo oricât de mult timp este nevoie pentru ca produsul final să fie rafinat.

343 Industries a menționat că portarea jocului așa cum trebuie prezintă câteva provocări, din moment ce trebuiesc implementate câteva trăsături noi. Pe lângă faptul că trebuie să ruleze în 4K, cu un framerate nelimitat și cu suport pentru mai multe formate de ecran, va avea și un FOV Slider. Da! Halo Combat Evolved va avea în sfârșit un FOV Slider ca standard pe PC, nu va mai părea de parcă Master Chief are doar un ochi.

După ce Halo CE va fi lansat, procedura de testare va fi repetată rând pe rând și pentru celelalte jocuri. Așa că varianta completă ar putea fi lansată abia spre finalul anului viitor. Nu este motiv de grabă. Nu de alta, dar varianta de pe console a Halo Master Chief Collection avea probleme foarte, foarte mari.

[PCGamesN]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares