Press "Enter" to skip to content

Detroit Become Human se lanseaza pe data de 12 Decembrie

Quantic Dream a anuntat ca Detroid Become Human va fi lansat pe PC in data de 12 Decembrie. Precum celelalte titluri, Detroit Become Human va fi exclusiv pentru Epic Games Store. Pentru a sarbatori aceasta anunt, echipa a lansat si un trailer cu gameplay nou.

Detroit Become Human promite sa includa grafica care te va lasa cu gura cascata, special finisata pentru PC cu suport 4K nativ. Jocul va oferi si integrare completa pentru mouse si tastatura si controale pentru gamepad-uri.

Detroit Become Human pune atat destinul omenirii cat si a androizilor in mainile tale. Jocul te va trimite intr-un viitoare nu foarte indepartat si extrem de probabil unde masinariile au devenit mai inteligente decat oamenii (nu ca n-ar fi deja). Toate alegerile pe care le faci, influenteaza finalul jocului, intr-una dintre cele mai interesante si complexe povesti create vreodata pentru un joc video.

Din nefericire, Quantic Dream nu a dezvaluit daca va exista si un demo pentru versiunea de PC a jocului. Cu atat mai mult, echipa nu a dezvaluit inca cerintele de sistem, dar ma astept ca acestea sa fie destul de mari. Pana atunci, va invit sa va delectati cu trailer-ul cu secvente din gameplay-ul jocului pana la lansarea acestuia.

DSOGaming

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares