Press "Enter" to skip to content

Half-Life Alyx a fost anunțat

Update: Zvonul nu mai este zvon, Valve în sine a confirmat că un nou joc Half-Life este pe drum, este VR și Alyx se află în rolul principal.

Prezentarea pe larg a jocului va avea loc joi seara, nu la evenimentul The Game Awards. Graba foarte probabil pentru vine ca urmare a propagării zvonului despre Half-Life Alyx pe internet în ultima vreme.

 


 

Original: Tot umblă vestea că Valve lucrează la un joc de realitate virtuală serios de ceva timp. Iar luna viitoare chiar am putea vedea despre ce este vorba.

Conform celei mai recente vești ce zburdă în acest moment prin internet, jocul Half-Life: Alyx va fi dezvăluit în ziua de 12 decembrie, în cadrul evenimentului The Game Awards. Jocul ar urma să o aibă în rolul principal pe Alyx Vance și v-ar permite să intrați complet în pielea personajului, folosindu-vă de interfața de VR pentru a participa la o experiență imersivă foarte detaliată.

Zvonul sugerează că jocul va fi lansat în luna martie, anul 2020, așa că nu am mai avea mult de așteptat. Mai important de atât, va fi un joc exclusiv de VR, gândit din start pentru VR și nimic altceva. Cel puțin nu deocamdată. Așa că sper că fanii seriei Half-Life au pus mâna pe un Valve Index, sau pe ceva similar.

Mai avem doar trei săptămâni până ce vom afla dacă este adevărat sau nu. Dacă se este corect, atunci vom avea în sfârșit ocazia să revenim la universul creat și abandonat de către Valve cu atât de mulți ani în urmă.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares