Press "Enter" to skip to content

ASUS a castigat 11 premii CES 2020 Innovation Awards

ASUS Republic of Gamers a anuntat ca 11 dintre produsele sale au fost premiate in cadrul CES 2020 Innovation, fiindu-le recunoscute designul remarcabil si calitatea proiectarii in domeniul tehnologiei de consum. Produsele ASUS premiate cu CES Innovation Awards includ: ZenBook Pro Duo, ZenFone 6, ZenBook 15, ZenBook Flip 15 si ProArt Display PA32UCG. Printre modelele ROG laureate se numara: ROG Phone II, ROG Strix SCAR III, SSD-ul ROG Strix Arion si gamepadul ROG Kunai. Doua premii suplimentare ASUS vor fi dezvaluite in perioada CES 2020. Premiile castigate subliniaza angajamentul ASUS de a furniza experiente incredibile pentru utilizatori prin inovatie si proiectare desavarsita.

Produsele laureate CES 2020 Innovation Awards

ASUS ZenBook Pro Duo

ASUS ZenBook Pro Duo este echipat pe toata latimea sa cu ScreenPad Plus, un ecran secundar care le ofera utilizatorilor optiuni pentru multitasking. ScreenPad Plus, cu diagonala de 14 inci, este un ecran 4K secundar ce lucreaza perfect cu ecranul touchscreen principal, oferindu-le utilizatorilor numeroase cai de a-si optimiza si personaliza fluxul de lucru.

ASUS ZenFone 6

ASUS ZenFone este o capodopera a proiectarii unui telefon mobil, avand montat un ecran complet, fara notch, ce a fost posibil gratie camerei revolutionare Flip Camera, cu un sistem rotativ automat, de inalta calitate, ce aduce noi optiuni de creatie pentru fotografia mobila. In carcasa similara cu dimensiuni cu a altor telefoane de 5.5″, ZenFone 6 nu numai ca integreaza un ecran complet NanoEdge de 6.4″, camera Flip si o baterie de 5000mAh, dar are la baza si un Qualcomm Snapdragon 855, difuzoare stereos, slot SIM triplui si un conector de 3.5mm pentru casti.

ASUS ZenBook 15

Acesta este unul dintre cele mai mici laptopuri din lume raportat la dimensiunea panoului de afisare, gratie ecranului NanoEdge cu rama foarte ingusta si unicului ScreenPad 2.0, ce transforma trackpad-ul intr-un adevarat instrument de multitask-ing.

ProArt Display PA32UCG

ASUS ProArt Display PA32UCG este unul dintre primele monitoare profesionale 4K de 32″ cu 1152 de zone iluminate cu mini-LED-uri si o rata de refresh de pana la 120Hz. Tehnologia de diminuare locala a luminii, permite incredibila valoare de 1000 de niti de luminozitate sustinuta, 1600 luminozitate maxima si o rata de contrast de 1.000.000:1. Alaturi de HDR, Dolby Vision, HLG si HDR10 si a tehnologiei Quantum Dot, PA32UCG poate afisa o gama larga de cculori cu suport pentru spatiul de culoare DCI-P3, Adobe RGB, sRGB, Rec 709 si Rec 2020.

Restul modelelor ASUS premiate in cadrul CES 2020 sunt ROG Phone II, ROG Strix SCAR III, ROG Strix Arion si ROG Kunai. In perioada urmatoare vom afla si celelalte doua distinctii obtinute de produsele ASUS in cadrul CES 2020.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares