Press "Enter" to skip to content

Iată cum arată unul dintre boşii din Diablo IV

Colegii de la GameInformer au publicat un nou clip de gameplay din Diablo IV, prezentând, de această dată, o sesiune de joc co-op împotriva unuia dintre boşii din joc, înregistrarea fiind realizată folosind build-ul expus de Blizzard Entertainment în cadrul BlizzCon 2019.

De asemenea, Joe Shely, lead designer al echipei producătoare responsabile pentru Diablo IV, a declarat că jocul va beneficia de expansion pack-uri, în stilul tuturor titlurilor realizate de Blizzard Entertainment, dar vor fi incluse şi microtranzacţii pentru elemente de personalizare cosmetice.

Nu în ultimul rând, Allen Adham, producător executiv pentru Diablo IV, a declarat că Blizzard Entertainment îşi doreşte să introducă în joc multiplayer cross-platform, însă trebuie rezolvate câteva detalii tehnice ce ţin de deţinătorii de platforme hardware (Sony şi Microsoft). Cu alte cuvinte, echipa producătoare îşi propune ca, în momentul lansării, posesorii lui Diablo IV pe PC să poată juca împreună cu utilizatorii de pe PlayStation 4 şi/sau Xbox One şi vice-versa.

Bineînţeles, Blizzard Entertainment nu a dezvăluit în mod oficial perioada de apariţie pentru Diablo IV, zvonurile indicând însă că vom avea parte de un beta extins în 2020, urmat de lansarea propriu-zisă în 2021. Diablo IV este produs pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Diablo 4

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares