Press "Enter" to skip to content

Rainbow Six Siege primește Shifting Tides

Un nou sezon este pe cale să înceapă pentru Rainbow Six Siege, numit Shifting Tides. Unul ce adaugă două personaje noi, câteva alte schimbări, precum și o variantă nouă a hărții Theme Park. Dacă avem noroc, va fi un remake pe cinste, nu Herreford Base 2.

Operatorii noi nu vin de la o națiune anume, ci de la o organizație militară independentă, iar arsenalul lor pare de parcă va provoca ceva schimbări importante în tacticile jucătorilor. Operatorul Kali vine la pachet cu o armă cu lunetă și reîncărcare manuală după fiecare foc. Arma sa cu lunetă o face pe cea a lui Glaz să arate ca o mușcătură de țânțar anemic, deoarece poate să spargă pereți multipli, are o lunetă reglabilă și este mult mai letală ca cea a lui Glaz. O lovitură în trunchi doboară instantaneu un inamic, lăsându-l neajutorat și foarte ușor de răpus cu încă o lovitură. Arma ar avea totuși două dezavantaje. Este lentă și lasă o urmă foarte ușor de văzut de fum ce duce direct către Kali. Dar mai vine echipată și cu un proiectil explozibil ce poate săpa prin pereți întăriți, explodând la ambele capete. În efect, poate distruge echipament atașat de ziduri, precum baterii, sau din apropierea lor, precum ECM-urile lui Mute.

Kali sună a fi o lunetistă foarte versatilă, ce mușcă grav din utilitatea lui Glaz și pe alocuri a lui IQ, Thatcher și Twitch.

Apoi îl avem pe Wamai, un apărător ce pare a fi un Jager cu întârziere. Poate amplasa dispozitive similare cu cele ale neamțului cam oriunde, până și pe tavan. Dar acestea nu vor distruge grenadele și săgețile din rază, ci le vor capta, ca un magnet, le vor reseta numărătoarea inversă, și le vor detona acolo. Așa că, spre exemplu, un astfel de dispozitiv poate fi aruncat în afara unei ferestre, iar în cazul în care inamicii nu o observă înainte să arunce cu o grenadă, se pot trezi cu o surpriză neplăcută.

Operatorii pot fi dobândiți cu monedele câștigate în joc, sau cumpărate cu R6 Credits și sunt deblocați cu o săptămână mai devreme pentru cei care au cumpărat sezonul 4 al jocului.

Operation Shifting Tides nu are încă o dată de lansare, dar, dacă ne luăm după istoria jocului, probabil va sosi în prima săptămână a lunii decembrie.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares