Press "Enter" to skip to content

Hideo Kojima a castigat un record, dar nu are legatura cu ce credeti voi

Hideo Kojima, directorul din spatele francizei Metal Gear si a noului Death Stranding, a castigat nu doar unul, ci doua recorduri Guiness World Records in cadrul turului promotional pentru lansarea lui Death Stranding. Kojima este recunoscut oficial drept „cel mai urmarit game director pe Twitter si Instagram”. Mai jos avem si un video in care japonezului ii este inmanat premiul.

Pe langa faptul ca este cunoscut pentru munca depusa in cadrul francizei Metal Gear si a lui Death Stranding, Hideo Kojima este si un user foarte activ pe retelele de socializare, reusind sa stranga un public format din 2.8 milioane de urmaritori pe profilul sau in limba engleza. Pe Instagram, Kojima are putin peste 888.000 de urmaritori.

Se pare ca Guiness sunt destul de specifici cand vine vorba de termenul „game director” din acest premiu, luand in considerand faptul ca Hideo Kojima nu este cel mai urmarit dezvoltator de jocuri video pe Twitter, acest record fiind detinut de creatorul Minecraft, Markus „Notch” Persson care are aproximativ 3.7 milioane de urmaritori pe aceeasi platforma. Chiar si combinand ambele conturi ale lui Kojima, cel in engleza si cel in japoneza, inca are un total mai mic decat al lui Notch.

Odata cu startul dezvoltarii lui Death Stranding, a devenit un fel de gluma pentru Kojima sa petreaca timp cu celebritati si artisti si sa impartaseasca poze cu acestia pe conturile sale. Hideo Kojima a avut recent postari cu Edgar Wright, regizorul lui Shaun of the Dead, muzicianul Grimes, Mads Mikkelsen, regizorul Guillermo del Toro (care este si personaj in Death Strading) si Jordan Vogt-Roberts, creatorul Kong: Skull Island. Pe langa numele de mai sus, personalitati precum Conan O’Brien si Geoff Keighley, creatorul Game Awards, au aparitii in Death Stranding. Cand Hideo Kojima nu se mandreste cu starurile cu care petrece timp, acesta distribuie postari despre filme si alte interese personale. Asta l-a facut nu doar un game director foarte cunoscut, ci si o celebritate pe social media.

IGN

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares