Press "Enter" to skip to content

Secvențe noi de gameplay din Diablo 4

Dacă nu ați avut încă parte de destule secvențe de gameplay de la Diablo 4 cu ocazia acestui BlizzCon recent, atunci aveți acum parte de și mai mult gameplay.

Mai exact, aveți parte de 24 de minute de gameplay cu barbarul, ca o parte din campania de promovare a jocului în publicația Game Informer.

Aveți astfel ocazia să vedeți cum se mișcă, în mod efectiv, jocul, ce abilități poate să folosească personajul, cum capătă acele abilități, cum funcționează echipamentul, cum arată mediul înconjurător, și toate cele. Se poate vedea de această dată un accent ceva mai mare pus pe a crea secvențe cinematice fără rost direct din motorul jocului, aparent și la Blizzard fiind oameni obsedați cu a vedea un personaj ce se chinuie să treacă printr-o peșteră strâmtă.

Diablo 4 încă nu are o dată de lansare, dar probabil va sosi când va fi gata, sau aproximativ în acea perioadă. Dacă avem noroc, varianta de lansare va semăna cu cea pe care Blizzard o va prezenta pe parcursul următorilor ani, și nu ne vor trage preșul de sub picioare ca în cazul lui Diablo 3.

Adică, mai țineți minte când Diablo 3 avea un sistem de skill-uri similar cu cel al lui Path of Exile? Eh, nu-l mai avea în momentul lansării.

[DSO Gaming]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares