Press "Enter" to skip to content

Rockstar vă dă bani dacă găsiți probleme în RDR2 și RDO

Acum că Red Dead Redemption 2 a fost lansat pe PC, iar diversele update-uri din ultimele zile par să îl fi făcut să meargă, Rockstar trece la următorul pas, securitatea.

Compania anunță că oferă recompense pentru cei care vor putea găsi probleme de securitate sau defecte ale sistemului său de detecție a trișorilor, prin intermediul unui program de tipul „Bug Bounty”.

În funcție de gravitatea problemei, puteți câștiga până la 10 mii de dolari, deși mai des vă puteți aștepta la câteva sute sau poate mii de dolari. Programul este gestionat prin intermediul portalului HackerOne și reprezintă o extensie a celui existent, care acoperea deja GTA Online.

Există un proces destul de meticulos pentru trimiterea datelor despre vulnerabilități, ce trebuie urmat dacă vreți să primiți vreun leu de la companie. Iar acest proces începe prin a vă înscrie în program, după care veți primi o invitație. Dezvăluirea publică a vulnerabilităților fără a trece prin pașii acestui program nu vor aduce recompense.

Așa că spor la scotocit prin Read Dead Redemption 2/Online, GTA 5/Online și aplicațiile de mobil asociate pentru vulnerabilități ce pot fi verificate ca fiind repetabile.

[PC Gamer]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares