Press "Enter" to skip to content

Poti juca orice titlu Epic Games Store complet gratuit, fara sa il piratezi

Se pare ca gamerii de PC se pot folosi de un exploit al platformei Epic Games Store pentru a accesa si a pastra jocuri pe propriul cont fara nici un cost. Willian Worrall de la CCN a descoperit aceasta vulnerabilitate, iar pentru cei interesati, Epic Games nu a venit inca cu o rezolvare.

Conform spuselor lui Worrall, un utilizator se poate loga pe contul de pe care a cumparat jocul si sa-l descarce. Pana aici, totul normal, asa cum ar trebui sa functioneze un launcher. Insa, in cazul Epic Games Store, acelasi utilizator se poate deconecta de la contul cu jocul, poate sa creeze un cont nou si se poate juca titlul cu pricina pe un nou cont. Da, ai citit corect: chiar daca nu ai jocul achizitionat pe propriul cont, il poti juca fara probleme.

Asta este cauzat de lipsa de un sistem DRM. Pentru a demonstra acest exploit, Worrall a folosit ca exemplu un cont cu Borderlands 3. Acest exploit merge insa cu orice cont si posibil, cu toate jocurile din magazinul Epic. Revenind la Borderlands 3, chiar daca acesta foloseste tehnologia Denuvo anti-tamper, aceasta nu blocheaza copia jocului pe un singur cont Epic Games Store.

Chiar daca raspunsul oficial din partea Epic intarzie sa apara, sunt destul de sigur ca un numar mare de utilizatori vor incerca sa profite de acest exploit. Singura problema, este ca Epic Games ar putea bana toate cd-key-urile folosite in acest scop. Cu atat mai mult, ca orice alt exploit, este ilegal iar compania a dovedit in trecut ca nu se joaca cand vine vorba de dat jucatori in judecata pentru folosirea de cheat-uri.

Dsogaming

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares