Press "Enter" to skip to content

DIABLO IV, WOW: SHADOWLANDS, OVERWATCH 2 SI HEARTHSTONE: DESCENT OF DRAGONS ANUNTATE

Spread the love

Blizzcon 2019 a fost unul incarcat si plin de anunturi ce i-au lasat cu gura cascata pe cei ce au vizionat evenimentul fie la fata locului de la Anaheim, fie cu ticket virtual de acasa.

Anume, au confirmat titlurile noi ce urmeaza sa fie pe calendarul de lansari al celor de la Blizzard. Iar acestea sut Diablo IV, Overwatch 2, Hearthstone: Descent of Dragons si World of Warcraft: Shadowlands.

In povestea lui Diablo IV, lumea Sanctuarului este iar amenintata de catre un demon puternic. Lilith, fiica lui Mephisto din care s-au nascut naphalem, ca raspuns al conflictului etern dintre cele doua factiuni.

Noul titlu din seria Diablo permite jucatorilor sa exploreze o lume intunecata, singuri sau cu un party, in mod story sau chiar PVP. Primele trei clase ce au fost dezvaluite la Blizzcon 2019 sunt barbarian, sorcerer si druid.

Diablo IV

Nu vor lipsi si skill-urile din joc, armele legendare si runele, iar pentru prima oara intr-un titlu Diablo vom avea parte si de animale care pot fi utilizate pentru a traversa lumea din joc. Jocul va fi disponibil pe Xbox One, PC si PlayStation 4.

Overwatch a depasit pragul a 50 de milioane de jucatori si cu aceasta ocazie cei de la Blizzard anunta noul joc din franciza. In Overwatch 2, jucatorii vor putea trai povestea din spatele jocului prin intermediul misiunilor co-op, intrand in pielea personajelor favorite pe care le pot dezvolta cu skilluri si abilitati noi.

O noua criza globala se contureaza la orizont, astfel incat Winston, Tracer si ceilalti membri Overwatch se reunesc pentru a face fata amenintarii din partea organizatiei Null Sector.

Overwatch 2 nu-i lasa in urma pe cei ce detin primul joc, astfel incat toate hartile, toti eroii si toate modurile de joc din Overwatch, precum si obiectele cosmetice pe care jucatorii le-au deblocat vor fi preluate in Overwatch 2. Cei ce detin deja Overwatch vor putea juca impreuna cu cei care achizitioneaza Overwatch 2 in PVP.

Overwatch 2

Hearthstone: Descent of Dragons este concluzia pentru povestea care tine in priza jucatorii inca de la inceputul anului. Cu 135 de carti noi, Descent of Dragons va ameninta balanta dintre bine si rau incepând cu data de 10 decembrie cand va fi disponibil.

In ultimul expansion World of Warcraft: Shadowlands jucatorii vor avea posibilitatea sa paseasca in taramul mortilor unde vor intalni personaje legendare precum Uther the Lightbringer sau Kael’thas.

Noua factiune, Covenants, domina cele patru tinuturi din Shadowlands, iar jucatorii vor avea acces la o companie care le va dezvolta abilitatile in functie de legatura pe care o vor dezvolta cu cei care conduc aceste zone.

World of Warcraft: Shadowlands

De asemenea, pentru a tine piept atacului pe care Sylvanas il pregateste, jucatorii vor putea juca clasa Death Knight indiferent de rasa personajului din joc. Nu in ultimul rand, cei ce ating levelul maxim inainte de lansarea expansiunii vor incepe aventura in Shadowlands de la nivelul 50 si vor avansa pana la 60.

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares