Press "Enter" to skip to content

BENQ ANUNTA MONITORUL DE GAMING EX2780Q

Spread the love

Cei de la BenQ au anuntat noul monitor EX2780Q ce este destinat gamerilor. Acesta este echipat cu panou IPS, dispune de o diagonala de 27″ cu rezolutie WQHD, dar si cu tehnologii precum Freesync sau HDRi.

Noul membru al familiei BenQ ofera unghiuri de vizibiltate foarte largi, reusind sa acopere spectrul de culoare DCI-P3 in proportie de 95%

Fiind un monitor din ce este din gama de produse de gaming, acesta are un refresh rate de 144Hz si include suport pentru Freesync, astfel incat actiunea din jocuri sa fie fluida constant si fara screen tearing.

Si multumita tehnologiei HDRi, experienta vizuala este vizibil imbunatatita, scenele intunecate fiind astfel mai bogate in detalii. Mai mult, controlul inteligent al luminozitatii permite o redare mai clara si realista a detaliilor chiar si in zonele intunecate ale imaginii. Pe scurt, monitorul BenQ EX2780Q impresioneaza in primul rand prin calitatea deosebita a imaginii la o rezolutie de 2560 x 1440.

BenQ EX2780Q

Acesteia i se adauga si o calitate audio superioara, sustinuta de boxele 2.1 integrate ce au putere de 2x2W, iar subwooferul de 5W. Pentru a completa experienta in orice scenariu al utilizarii, sunt disponibile patru moduri preconfigurate: Rock/Party, Cinema, Dialogue/Vocal, Pop/Live si Game.

Monitorul BenQ EX2780Q beneficiaza si de dotari pe masura performantelor sale. Astfel, carcasa adopta un aspect modern, dominat de un maro metalic si un bezel ingur prezent pe 3 din cele patru laturi, lucru ce il transforma intr-o alegere perfecta si pentru utilizatorii ce doresc sa foloseasca mai multe monitoare in timp simultan.

BenQ EX2780Q

Acesta mai ofera si conectivitate prin port USB-C, ce permite transfer de date, alimentare de pana la 10W si un suport DP aAlt mode. Insa sunt si porturile clasice prezente precum DisplayPort 1.4 si doua porturi HDMI 2.0.

Pentru rezultate optime, BenQ EX2780Q este echipat cu mai multe moduri de afisare. Astfel beneficiam de Visual Edge pentru efecte grafice imbunatatite, Black eQualizer pentru iluminare suplimentara a zonelor intunecate in jocuri sau alte aplicatii 3D, dar si de Color Vibrance pentru ajustarea precista a intesintatii culorilor si adaptarea imaginii la anumite cerinte.

BenQ EX2780Q

Iar pentru un plus de confort in timp ce este utilizat, accesarea setarilor este posibila cu ajutorul unei telecomenzi ce este livrata in pachet, iar acesta permite printre altele si utilizarea de shortcut-uri sau controlarea boxelor integrate.

Probleme care pot aparea in timpul utilizarilor pe perioade lungi nu au fost neglijate, astfel monitorul beneficiaza de tehnologii Eye-Care, Low Blue Light si Flicker Free.

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares