Press "Enter" to skip to content

Xbox Game Bar adauga un counter de FPS si alte caracteristici utile

Xbox Game Bar pentru PC a primit un nou update (October 2019) care adauga, printre alte lucruri, un counter pentru FPS si un sistem de management al Achievement-urilor.

Detaliat pe Xbox Wire, update-ul October 2019 pentru Xbox Game Bar imbunatateste noul sistem lansat la inceputul acestui an si ofera o interfata customizabila pentru Windows 10 care ofera utlizatorilor acces la diverse gadget-uri pentru a captura mai usor scene din joc si pentru a le impartasi cu toti prietenii, alaturi de o integrare mai buna intre prietenii de pe Xbox si PC. Toate acestea sunt la doar un Win+G distanta!

Counter-ul de FPS a fost adaugat in interfata Performance si iti ofera informatii despre procesor, placa video si memorie RAM, in acelasi timp oferind si optiunea de a avea mai mult control asupra caror resurse de sistem sa se concentreze acest counter si ce sa fie afisat pe ecran. De asemenea, poti controla modul in care arata aceasta interfata, inclusiv nivelul de transparenta.

Vestile bune continua si pentru vanatorii de achievement-uri care vor putea sa urmareasca indeaproape ce sarcini trebuie sa indeplineasca pentru implinirea virtuala in noua interfata de Achievements. Vei putea sa iti pui pin la progresul curent pentru un achievement sau sa apesi Win+G pentru a vedea lista completa a jocului.

Notificarile primite atunci cand deblochezi un achievement vor fi deschise in Xbox Game Bar, nu in Xbox Console Companion. Noua interfata poate fi activata din setarile Xbox Game Bar. Actualizarea va fi disponibila pentru toata lumea si sansele de a o avea deja instalata sunt foarte mari intrucat este un update automat, dar daca vrei sa fortezi update-ul, o poti face oricand din Microsoft Store.

Cu asta, facem inca un pas in a ne transforma PC-urile cu Windows 10 in Xbox-uri, sau din a trece de la consola celor de la Microsoft la o platforma mai puternica fara sa ne dam seama. Oricum ar fi, sunt foarte multumit ca interfata consolei migreaza incetisor spre PC deoarece iubeam sa vanez achievement-uri si sa obtin scoruri cat mai mari in jocuri in „era” Xbox 360.

IGN

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares