Press "Enter" to skip to content

INNA are o melodie în Need for Speed Heat

Sunt sigur că jocurile Need for Speed au un loc foarte important în sufletul gamer-ului autohton. Fie că jucați NFS2 în internet cafe-uri, pe vremuri, fie NFS5, Underground și Most Wanted pe acasă, sau toate cele dintre ele. Cu siguranță v-ați distrat, dar parcă lipsea ceva. Parcă lipsea ceva culoare locală.

Sunt destul de sigur că la un moment ați încercat să căutați un mod de a adăuga ceva românesc în aceste jocuri. Poate un traseu, poate o mașină, poate o melodie. Eh, Need for Speed Heat are să rezolve de la sine unul din aceste vise.

Conform listei provizorii de melodii (adunată de NFSSoundrack.com, pe baza informațiilor zărite în diverse stream-uri cu varianta de testare a jocului), Need for Speed Heat va avea o melodie ce aparține artistei locale INNA.

Probabil vă întrebați cum se face că tocmai INNA a ajuns într-un joc Need for Speed și nu, să zicem Iris. Eh, răspunsul este destul de simplu. Acțiunea din Need for Speed Heat este plasată Florida și are influențe de cultură și muzică „latino”, iar melodia Tu Manera se mulează destul de bine acestei tematici. Știu că nu este primul lucru care vă trece prin cap când vă gândiți la curse cu poliția prin SUA, dar măcar este acolo.

Dacă vreți să aruncați și voi o privire pe lista provizorie de melodii, o puteți găsi aici. Electronic Arts ar trebui să publice în curând lista oficială de melodii pentru joc.

[NFSSoundtrack.com]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares