Press "Enter" to skip to content

Darksiders Genesis va fi lansat pe PC in 2019, iar pe console in 2020

Darksiders Genesis va fi lansat pe PC prin intermediul Steam pe data de 5 Decembrie 2019. Aceeasi data marcheaza lansarea si pe Google Stadia, dar utilizatorii de PlayStation 4 si Xbox One vor apuca sa joace cel mai nou Darksiders abia pe data de 14 Februarie 2020, in timp ce pentru Nintendo Switch nu a fost confirmata nici o data.

Pentru cei care nu stiati inca, Genesis se indeparteaza de la reteta Darksiders si ofera un gameplay diferit, inlocuind camera third-person cu o perspectiva top-down, asemanatoare celei din Hotline Miami sau Shadowgrounds. Jocul te va pune, pentru prima oara, in pielea lui Strife, unul dintre cei patru calareti ai Apocalipsei, iar alaturi de War, vei porni intr-o calatorie cu scopul de a-l opri pe Lucifer din a strica echilibrul lumii.

Printre cele mai notabile caracteristici ale jocului, se numara urmatoarele:

  • Distruge ingeri si demoni cu armele lui Horseman Strife, jucabil pentru prima data
  • Comuta intre War si Strife instant, intr-un gameplay single-player frenetic
  • Exploreaza lumea epica a lui Darksiders si dezlantuie iadul in modul co-op pentru doi jucatori
  • Traieste o noua poveste care are loc inainte de actiunea din primul Darksiders, explorand originile Seven Seals
  • Dezvolta-ti personajul prin colectarea de obiecte, abilitati, imbunatatiri ale armei, suflete de creaturi si multe altele

Darksiders Genesis Collector's Edition

Darksiders Genesis va fi disponibil si intr-o editie speciala pentru colectionarii de gaming lore, astfel vei putea cumpara un pachet care contine pe langa joc, o figurina de 23cm a lui Strife, o carcasa metalica pentru joc, o carte cu artwork, un disc cu muzica din joc si cateva stickere specifice jocului. Toate acestea vin incluse intr-o cutie speciala si vor veni la un pret decent de 119.99 dolari, sau ~500 de lei. In cazul in care va intrebati, jocul in sine va costa doar 40 de dolari, sau in cazul europenilor, 40 de euro, ceea ce inseamna ca in Romania vom vedea un pret de ~200 de lei pentru acest titlu.

Este interesant sa vedem un joc care se lanseaza initial pe PC, dupa care este portat pe console si privesc cu ochi buni aceasta miscare, mai ales ca portarile de pe console pe PC sunt deseori defectuoase. De asemenea, Darksiders Genesis pare un titlu pe care il voi savura cu drag, mai ales ca are si suport pentru joc in doi oameni.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares