Press "Enter" to skip to content

Red Dead Redemption 2 – comparaţie PC vs. Xbox One X

Odată cu dezvăluirea primului trailer pentru versiunea de PC a jocului Red Dead Redemption 2, comparaţiile acestei ediţii cu cele de console, lansate în toamna anului trecut, nu mai puteau fi evitate. Astfel, canalul de YouTube Cycu1 s-a încumetat să realizeze un prim astfel de clip comparativ, care pune faţă în faţă secvenţele din trailer-ul lansat de Rockstar Games cu extrase din ediţia pentru Xbox One X a jocului, ce prezintă aceleaşi scene.

Red Dead Redemption 2 pentru PC va include îmbunătăţiri semnifiticative la nivel vizual, cum ar fi distanţele de vizualizare mult crescute, iluminare globală şi ambient occlusion de calitate mai bună, urme prin zăpadă mai bine definite, reflexii îmbunătăţite, umbre de rezoluţii mai mari, definiţia copacilor îmbunătăţită graţie tehnologiei tessellation, precum şi iarbă şi blană mult mai detaliate. Versiunea pentru PC va oferi şi suport pentru HDR (High Dynamic Range), dar şi pentru monitoarele 4K (sau mai mari), pentru cele widescreen, pentru configuraţiile multi-monitor, framerate crescut şi multe altele. Aici puteţi găsi mai multe detalii despre noutăţile incluse în Red Dead Redemption 2 pentru PC, iar aici sunt disponibile cerinţele de sistem ale jocului.

Red Dead Redemption 2 pentru PC va fi lansat pe 5 noiembrie 2019. Jocul este deja disponibil pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One.

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares