Press "Enter" to skip to content

RAZER LANSEAZA MOUSE-UL WIRELESS VIPER ULTIMATE

Spread the love

Cei de la Razer au anuntat mouse-ul de gaming wireless Razer Viper Ultimate, ce este laudat ca fiind cel mai rapid mouse de gaming destinat gamerilor profesionisti.

Cumva anticipam aceasta miscare inca din review-ul lui Razer Viper. Asta pentru ca mi se parea un mouse mult prea bun ca sa nu-i scoata si versiune wireless.

Si dupa putin timp, mi-am confirmat teoria, asta pentru ca si aparusera niste leak-uri pe diverse forumuri, iar apoi l-am vazut pe pe TACO de la mibr ca a folosit mouse-ul la un eveniment.

Acesta benificiaza de noua tehnologie wireless Razer HyperSpeed si un senzor optic numit Focus+.

Razer Viper Ultimate cantareste doar 74 de grame, cu doar 5 grame mai mult decat varianta wired si beneficiaza si el de switch-urile optice.

Razer Viper Ultimate este raspunsul mult asteptat de gamerii competitivi ce au doresc sa treaca pe wireless. Am impins limitele deja prezente pe piata de mousi wireless, integrand si switch-urile optice Razer si un senzor optic foarte inteligent, toate prezente intr-o carcasa foarte rezistenta, o consturctie usoara si un mouse testat si aprobat de diversi gameri profesionisti. Alvin Cheung, Senior VP al unitatii de periferice Razer.

Razer Viper Ultimate

Pentru a atinge cererile gamerilor profesionisti, Razer a construit cel mai rapida si stabila tehnologie wireless disponibila – Razer HyperSpeed. Fiind testata si confirmata de catre TUV SUD PSB, un institut recunoscut global pentru certificarile alocate, Razer HyperSpeed este mai rapid cu 25% decat mousii de gaming wireless.

Un alt beneficiu al tehnologiei Razer HyperSpeed este consumul de curent redus, lucru ce rezulta o durata de viata a acumulatorului de pana la 70 de ore de utilizare in sesiuni de gaming.

Razer Viper Ultimate este dotat cu un senzor optic nou, anume Razer Focus+. Acesta este facut in parteneriat cu cei de la PixArt si vine cu diverse functii noi intelgente precum Smart Tracking, Asymmetric Lift-Off si Motion Sync.

Cu o acuratete de 99.6%, 20.000 DPI si viteza de tracking de 650 IPS, noul senzor Razer Focus+ ofera cele mai bune performante in momentul de fata.

Smart Tracking calibreaza automat diverse suprafete pe care mouse-ul este utilizat, asigurand astfel ca actiunea de lift off si acuratetea raman constante si elimina astfel calibrarea manuala ce era necesara pe senzorii vechi.

Razer Viper Ultimate

Cantarind doar 74 de grame,  Razer Viper ultimate este cel mai usor mouse wireless destinat gamerilor din portofoliul celor de la Razer. Constructia usoara a fost realizata fara ca mouse-ul sa arate ca un fagure de miere, rezultand astfel intr-o constructie carcasa solida si simetrica care nu comprimite durabilitatea mouse-ului.

Asigura un control lin si este construit sa atinga toate cererile riguroase ale competitorilor profesionisti din lumea gamingului.

Viteza wireless pe acest mouse este foarte rapida, nu simt diferenta intre el si un mouse wired. Senzorul foarte precis este perfect pentru jocuri intense precum CS:GO. TACO, jucator mibr.

Mouse-ul este disponibil de asemenea si impreuna cu Mouse Dock Razer, ce are iluminare RGB care poate fi controlata utilizand software-ul Razer Synapse 3.

Mouse-ul are un pret recomandat de vanzare de 139.99 euro, iar bundle-ul cu dock costa 159.99 euro. Dock-ul poate fi achizionat si separat la pretul de 59.99 euro.

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares