Press "Enter" to skip to content

Detalii despre Threadripper 3000

Noile procesoare Threadripper vor fi dezvăluite luna viitoare, dar deja s-a ivit o listare ce pare să dezvăluie câteva detalii noile modele.

Mai exact, dezvăluie există existența unei variante de Threadripper ce are doar 16 nuclee, până acum AMD pomenind doar varianta cu 24 de nuclee. Prezența sa este oarecum neașteptată, din moment ce vom avea parte și de un Ryzen simplu cu 16 nuclee. Totuși, acesta era trecut în listarea descoperită de Anandtech ca având un TDP de 280W, ceva ce sună terifiant, dar probabil se referă la limita socket-ului în sine, din moment ce până și modelele cu 32 de nuclee au același TDP.

Cu această ocazie a fost pomenit și socket-ul SP3r3, o iterație nouă a celui folosit pentru seria Threadripper anterioară, numită SP3r2 sau TR4. Umbla acum câteva săptămâni un zvon conform căruia nu va exista compatibilitate de la o generație de Threadripper anterioară la cea actuală. AMD încă nu a dat o declarație oficială despre asta, dar vom afla adevărul fără îndoială luna viitoare.

[Anandtech]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares