Press "Enter" to skip to content

Crusader Kings 3 a fost anunțat

În cadrul conferinței sale anuale, PDXCon, Paradox Interactive a dezvăluit câteva noutăți. În mare parte expansion-uri și DLC-uri pentru produsele sale existente. Dar au fost și câteva noutăți, precum Crusader Kings 3: An Heir is Born.

Jocul va sosi anul viitor și promite să aducă, din start, mai multe lucruri decât avea Crusader Kings 2 în ziua lansării. Nu doar asta, dar include numeroase lucruri ce erau prezente doar în DLC-uri. Știu, este șocant să auzi așa ceva, considerând contextul, și rămâne de văzut exact cât din acel conținut chiar va fi acolo. Dar ca așa ceva să fie măcar pomenit cu prilejul anunțului său este deja miraculos.

Printre noutățile veritabile aduse de joc se numără un motor grafic mai sofisticat, o interfață ce mulți ar spune că arată ca naiba, un sistem de moștenire genetică a trăsăturilor personajelor, până și un sistem de skill-uri pentru progresia acestora. Simplu spus, se pune un accent ceva mai mare pe componenta de RPG a jocului de această dată. De asemenea, va fi mai ușor de jucat, fiind incluse de această dată lucruri precum un tutorial.  În rest Crusader Kings ar trebui să fie pe cât de fidel seriei cu putință, până și trailer-ul său promițând opțiunea de infanticid. Calul nu a fost confirmat încă. Fanii lui Glitterhoof vor înțelege.

Cu această ocazie a fost clarificată și situația lui CK2, jocul de bază fiind gratuit permanent. Și dacă nu ați avut până acum ocazia să vă interesați despre ce este vorba în joc, puteți arunca o privire peste… să zicem review-ul său de acum câțiva ani.

[Rock Paper Shotgun]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares