Press "Enter" to skip to content

Red Dead Redemption 2 primeşte primul trailer pentru ediţia de PC

Rockstar Games s-au ţinut de promisiune, lansând primul trailer pentru ediţia de PC a lui Red Dead Redemption 2. Şi cum se putea remarca mai bine un astfel de clip decât prin evidenţierea îmbunătăţirilor grafice pe care le va aduce această versiune a jocului, în rezoluţie 4K şi cu un framerate de 60 de cadre pe secundă?

Red Dead Redemption 2 pentru PC va include îmbunătăţiri semnifiticative la nivel vizual, cum ar fi distanţele de vizualizare mult crescute, iluminare globală şi ambient occlusion de calitate mai bună, urme prin zăpadă mai bine definite, reflexii îmbunătăţite, umbre de rezoluţii mai mari, definiţia copacilor îmbunătăţită graţie tehnologiei tessellation, precum şi iarbă şi blană mult mai detaliate. Versiunea pentru PC va oferi şi suport pentru HDR (High Dynamic Range), dar şi pentru monitoarele 4K (sau mai mari), pentru cele widescreen, pentru configuraţiile multi-monitor, framerate crescut şi multe altele. Aici puteţi găsi mai multe detalii despre noutăţile incluse în Red Dead Redemption 2 pentru PC.

Red Dead Redemption 2 pentru PC va fi lansat pe 5 noiembrie 2019. Jocul este deja disponibil pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One.

Red Dead Redemption 2

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares