Press "Enter" to skip to content

Humble Monthly Bundle se schimbă

Humble Monthly Bundle este o metodă plină de surprize prin care puteți obține o grămadă de jocuri pentru doar 12 dolari pe lună. Dar pe viitor asta se va schimba, deoarece Humble Bundle anunță următoarea variantă a promoției, numită Humble Choice.

Aceasta va fi disponibilă anul acesta și vine cu scumpiri față de ce avem acum. În loc de un singur abonament de 12 dolari veți avea o selecție de trei abonamente, fiecare cu bonusuri diferite. La cel mai de bază nivel veți plăti doar 5 dolari și nu primiți nici un joc din acea lună. Tot veți avea acces la Trove (biblioteca de jocuri fără DRM pe care le puteți descărca și păstra pe veci), la unele jocuri/teste publicate de către Humble Bundle și o reducere de 10% la magazinul principal.

Apoi, pentru 15 dolari pe lună, aveți de ales 3 dintre cele 10 jocuri care vor fi disponibile în fiecare lună. Față de sistemul curent, veți ști din start care sunt jocurile. Acele jocuri vor rămâne ale voastre pe veci. Apoi, la următorul rang veți plăti 20 de dolari pe lună și puteți alege 9 jocuri, având și un reducere de 20% la magazin.

În cele din urmă, abonamentul tradițional va continua să existe pentru cei care sunt deja abonați. Aceștia vor primi toate cele 10 jocuri, tot la 12 dolari pe lună. Dar dacă întrerupeți abonamentul, atunci nu veți mai putea reveni la acesta, ci doar la unul din celelalte trei.

De ce a făcut Humble Bundle această mișcare? Aparent pentru a putea atrage nume ceva mai mari și lansări mai recente. Personal, cred că vor să se asigure că nu mai își anulează sau pune pe pauză lumea abonamentul atunci când apare ceva neplăcut la promoție.

[Humble Bundle]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares