Press "Enter" to skip to content

Alan Wake’s American Nightmare şi Observer, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Începutul de weekend ne aduce două noi jocuri gratuite oferite de Epic Game Store. De această dată, până pe 24 octombrie 2019, puteţi descărca gratuit jocurile pentru PC Alan Wake’s American Nightmare şi Observer.

Produs de Remedy Entertainment, Alan Wake’s American Nightmare nu a fost gândit drept un sequel pentru primul titlu al seriei, jocul concentrându-se pe aventurile scriitorului Alan Wake, de această dată prins în interiorului unui episod din serialul Night Springs, al cărui scenariu chiar el l-a semnat.  American Nightmare diferă ca structură de titlul iniţial: se folosesc medii de joc open-world, accentul fiind pus pe acţiune. De asemenea, pe lângă campania propriu-zisă, a fost inclus şi un mod de joc Arcade, în care Wake trebuie să supravieţuiască în faţa hoardelor de inamici.

Observer propune o poveste SF, acţiunea desfăşurându-se în anul 2084, după ce omenirea a trecut prin mai multe încercări grele, precum un nou război de proporţii mondiale, mulţi dintre supravieţuitori căzând în patima drogurilor, realităţii virtuale sau a implanturilor neuronale. Jucătorii intră în rolul detectivului Daniel Lazarski, interpretat de regretatul actor Rutger Hauer. Lazarksi este un aşa-numit Observer, parte a unei poliţii private finanţate de corporaţii, ce beneficiază de abilitatea de a hack-ui minţile suspecţilor, informaţiile stocate acolo putând fi folosite drept dovezi în justiţie.

Alan Wake’s American Nightmare poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 24 octombrie 2019, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/alan-wake-american-nightmare/home şi apăsând butonul marcat “Get”. Pentru jocul Observer, repetaţi procedura folosind link-ul https://www.epicgames.com/store/en-US/product/observer/home.

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares