Press "Enter" to skip to content

Se pare ca Zotac a dezvaluit GTX 1660 Super din greseala

O postare recenta facuta de oamenii de la Videocardz pare a fi cea mai mare indicatie de pana acum ca un GTX 1660 Super este chiar dupa colt. Zotac a „scapat” pe internet cateva poze care par sa fie primele imagini oficiale cu noul model de placa video.

Lumea se asteapta ca NVIDIA sa livreze GTX 1660 Super cu o frecventa boost de 1785Mhz, care este mai mare decat cea de pe GTX 1660 Ti si sa fie echipata cu memorie GDDR6. Cu exceptia upgrade-ului de memorie, GTX 1660 Super se zvoneste ca va fi echipata cu aceleasi caracteristici principale de pe GTX 1660-ul normal si ca este bazata pe arhitectura Turing (TU116) si are 1408 nuclee CUDA.

Unde NVIDIA GTX 1660 foloseste memorie GDDR5 cu o frecventa de 2000Mhz, noua NVIDIA GTX 1660 Super ar veni echipata cu memorie GDDR6 cu frecventa de 1750Mhz si un bus de 192 de biti. Este posibil ca noua placa sa asigure si o latime de banda mai mare, iar asteptarile sunt in zona de 336GBps, o crestere cu 75% comparativ cu latimea de banda de 192GBps oferita de GTX 1660.

Imaginile postate de Videocardz ne arata atat versiunea simpla, dar si o versiune AMP de la Zotac a noii placi video de la NVIDIA. Din punct de vedere al aspectului, diferentele nu sar in evidenta, iar placa in discutie arata la fel ca si predecesoarea sa. Daca nu ar fi logo-ul Super pe cutie, am putea la fel de simplu sa credem ca aceste poze sunt pentru modelul standard al placii.

Lansarea GTX 1660 Super ar trebui sa vina, undeva in decursul acestei luni, insa fara o confirmare oficiala din partea NVIDIA, tot ce avem pana acum sunt niste zvonuri si poze.

KitGuru

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares