Press "Enter" to skip to content

Saints Row 2 va fi reparat

Cu un deceniu în urmă, Volition se lăuda cum noul lor joc nu era la fel de plictisitor ca GTA 4. Iar apoi, când a venit timpul să lanseze Saints Row 2 pe PC, au reușit cumva să facă un dezastru tehnologic mai mare ca GTA 4. Iar ani de zile așa a rămas. Dar asta se va schimba în viitorul nu foarte îndepărtat.

Volition anunță că a găsit codul sursă al lui Saints Row 2 și a început procesul de a construi o nouă variantă de PC a jocului, ce va fi disponibilă pe Steam. Nu a fost stabilită o dată de lansare deocamdată, din moment ce lucrează la el doar două persoane. Munca lor nu va fi ușoară. În primă fază, trebuie să facă jocul mai funcțional și compatibil cu hardware-ul și sistemele de operare contemporane. Apoi, vor trebui să refacă modul de multiplayer pentru a se putea folosi de Steamworks, în locul lui Gamespy.

Iar atunci când va fi lansat, Saints Row 2 va fi disponibil cu tot cu DLC-ul său, Ultor Exposed și Corporate Warfare, ce nu au fost vreodată lansate pe PC. Știți voi, pentru că era la modă pe vremuri ca anumite companii să nu lanseze bucăți din joc (inclusiv sfârșitul) pentru PC.

[PC Invasion]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares