Press "Enter" to skip to content

Postal 4 a fost lansat

Seara trecută s-a întâmplat ceva neașteptat. Studioul Running With Scissors s-a trezit din somnul său adânc și a lansat Postal 4.

Probabil vă întrebați: „Stați puțin, dar când a fost anunțat jocul?”. Răspunsul este simplu. Tot aseară. Cu vreo două ore înainte de lansare. Postal 4: No Regerts este disponibil acum pe Steam prin Early Access, la prețul de 15 euro.

Și ce are jocul de adus pentru serie? Promisiunea că Postal 3 nu există, fiind doar o iluzie optică, din moment ce nu a fost dezvoltat de Running With Scissors. Jocul promite să ofere o experiență first person pe cât se poate de Postal-iană, oferindu-vă ocazia să explorați un orășel nou, plin cu mistere și oportunități pentru acte necugetate. Nu sunteți obligați să comiteți acele acte, dar jocul probabil este făcut să vă tenteze la fiecare pas. De asemenea, nu vă obligă nimeni să folosiți pisici pe post de amortizoare, sau porumbei de atac. Nu văd să fie vreun jder în versiunea asta.

Nu ar trebui să vă așteptați la o revelație, dar măcar jocul arată ceva mai bine față de acel expansion pentru Postal 2 lansat în 2015. Totuși… pentru un joc atât de îndelung așteptat, ai crede că ar fi fost depus ceva mai mult efort la a-l face să pară mai șlefuit. Desigur, fiind doar un alpha, poate cu timpul se va îmbunătăți… poate… .

[Steam]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares