Press "Enter" to skip to content

ROG lanseaza un nou line-up de placi de baza ITX pentru Ryzen

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anuntat sosirea mult anticipatelor placi de baza ROG in format mic (SFF) ROG Crosshair VIII Impact si ROG Strix X570-I Gaming. Reglate cu mare atentie, aceste placi de baza cu chipset X570 nu fac compromisuri si ofera o experienta ROG completa, disponibila intr-un pachet mic. Crosshair VIII Impact si Strix X570-I Gaming sunt destintate pentru doua tipuri distincte de utilizatori.

Crosshair VIII Impact este un model pe care l-am prezentat in urma cu cateva zile si are un potential colosal. Ideal pentru gaming si pentru cei care doresc sa impinga la limita cele mai recente procesoare Ryzen 3000 si noile memorii DDR4 cu frecvente mari. ROG Strix X570-I Gaming, pe de alta parte, este pentru gamerii care doresc sa-si construiasca un sistem de gaming mini-ITX exceptional, complet cu toate caracteristicile esentiale ROG, performanta si maiestrie in overclocking. Ambele placi de baza sunt proiectate pentru a maximiza performanta procesoarelor Ryzen 3000, cu un numar mare de nuclee (HCC – High Core Count), in timp ce raman reci, gratie unui radiator activ pentru partea de alimentare, VRM si chipset.

Procesoarele HCC au nevoie de o alimentare fiabila, latente minime si temporizare precisa, astfel Crosshair VIII Impat si Strix X570-I Gaming dispun de cea mai recenta arhitectura de alimentare VRM cu etaje de alimentare Infineon TDA21472 imperecheate care comuta rapid curentul, in timp ce mentin o performanta termica exemplara. Fiind in fruntea seriei, etajele de alimentare Infineon TDA21472 dispund de RDSON redus pentru a scadea pierderile de comutatie si conductie, inbunatatind plaja termica generala. Ambele placi de baza dispun de un design cu 8+2 etaje de alimentare, capabile sa ofere pana la 70 de amperi.

Alaturi de cele mai noi tehnologii WI-FI 6 si Dual PCIe 4.0 M.2, plus iesiri HDMI 2.0 si DisplayPort 1.4, noile placi vor oferi o baza foarte solida pentru un sistem SFF performant si vor asigura fiabilitatea pe termen lung pentru platforma Ryzen.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares