Press "Enter" to skip to content

Need for Speed: Heat a fost finalizat şi va fi lansat la timp!

Ben Walke, Global Community Engagement Manager în cadrul Electronic Arts, a anunţat că noul Need for Speed: Heat a atins stadiul Gold, procesul de producţie a jocului fiind finalizat, iar discurile trimise către fabrici pentru a fi multiplicate.

De asemenea, Walke a publicat, prin intermediul contului său de Twitter, câteva clipuri de gameplay din NFS Heat, pe care le puteţi viziona mai jos, şi a confirmat că specificaţiile hardware necesare pentru ediţia de PC a jocului vor fi dezvăluite săptămâna viitoare.

Need for Speed Heat va avea la bază un fir narativ dezvoltat, acţiunea urmând să aibă loc în oraşul Palm City, prezentat sub forma unui nou mediu de joc de tip open-world. Pe timp de zi, şoferii vor putea concura în Speedhunters Showdown, o competiţie legală, câştigătorile obţinute astfel putând fi investite în elemente de personalizare si upgrade-uri pentru maşini. Noaptea însă, jucătorii vor fi nevoiţi să rişte pentru a-şi dobândi reputaţia în curse ilegale, unde vor avea de înfruntat şi neobositele patrule ale Poliţiei.

Need for Speed Heat va fi lansat pe 8 noiembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares