Press "Enter" to skip to content

Battlefield 5 va fi gratuit în week-end

Vreți să jucați Battlefield 5 fără să îl cumpărați? Eh, aveți noroc, pentru că Electronic Arts, în inexplicabila sa mărinimie din ultima vreme (am o teorie despre asta, aceeași ca acum 5 ani, dar pare să continue să fie adevărată), a decis să ofere jocul gratuit. Nu pentru un free week-end, nu pentru două free week-end-uri, ci pentru trei free week-end-uri!

Între 10 octombrie și 27 octombrie, la sfârșitul fiecărei săptămâni veți avea ocazia să jucați varianta de PC a lui Battlefield 5. Nu veți avea acces la tot jocul dintr-o dată, fiecare week-end oferindu-vă acces la diferite moduri de multiplayer, și treptat la diverse componente ale modului de singleplayer.

Spre exemplu, săptămâna aceasta aveți acces la modul Rush, săptămâna viitoare aveți Conquest, iar peste două săptămâni aveți Grand Operations.

În cazul în care vă întrebați, progresia voastră din joc va fi păstrată în cazul în care decideți să îl cumpărați. Dacă nu îl cumpărați, eh… atunci probabil va fi păstrată pentru când EA va mai avea promoții speciale legate de Battlefield 5.

[Electronic Arts]

Și în cazul în care nu știți care este teoria. Să zicem că suspectez existența unei entități malefice în industria jocurilor, ce migrează de la o companie la alta. De obicei stă la Electronic Arts, dar acum câțiva ani s-a mutat la Ubisoft, iar în ultima vreme pare să își fi făcut culcuș la Activision-Blizzard. Cred că aveam o diagramă pe undeva…

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares