Press "Enter" to skip to content

iFixit a publicat din nou ghidul pentru Samsung Galaxy Fold

Acum câteva luni de zile, iFixit a fost convins că poate ar fi mai bine dacă ar retrage ghidul de dezasamblare publicat pentru Samsung Galaxy Fold. Dar acum că telefonul a fost lansat, din nou, iFixit l-a putut publica din nou, într-o variantă actualizată, ce include detalii despre cum exact a reparat Samsung dispozitivul problematic.

Telefonul vine acum cu o serie de îmbunătățiri menite să extindă durata sa de viața, cum ar fi acoperirea fiecărui colț cu bandă adezivă, pentru a împiedica posibilitatea ca praful să se mai strecoare pe sub ecran. Apoi, ecranul a avut parte de ceva ranforsare, prin adăugarea unui suport flexibil de metal menit să întărească panoul AMOLED fix acolo unde era lipsit de suport, la balama.

Îmbunătățirile sunt binevenite, deși tot nu prea îi conferă dispozitivului suficientă anduranță cât să fie folosit precum un telefon normal, tot fiind relativ fragil. iFixit i-a mai dat și un scor de reparare de numai două puncte, din moment ce nu îi poți face prea multe pentru a-l repara dacă se strică ceva la el, sau dacă vrei cumva să îi înlocuiești bateria. Poți încerca, dar vei strica prea multe până ce ajungi la ce componente vrei.

[iFixit]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares