Press "Enter" to skip to content

Ce aduce nou update-ul 7.00 pentru PlayStation 4?

Utilizatorii de PlayStation 4 vor fi intampinati in decursul zilei de astazi cu un update de software care aduce cateva noutati sistemului de la Sony. System Software 7.00 pentru PlayStation 4 introduce cateva caracteristici interesante, precum schimbari ale functiei de Party, Remote Play pe dispozitive cu Android, imbunatatiri are HDR-ului si multe altele. Actualizarea are in jur de 450MB.

Mai jos am atasat o lista completa cu schimbarile aduse de noua versiune de software:

  • Numarul maxim de oameni care pot intra intr-un party a fost marit de la 8 la 16.
  • A fost adaugata o functie de transcriere a chat-ului si accesibilitatea a fost imbunatatita. Cand esti intr-un party, foloseste aplicatia pentru smartphone pentru a converti vocile celor prezenti in text, sau introdu text pe telefon ca ceilalti sa-l auda narat. Aceasta caracteristica merge doar pentru limba Engleza si este disponibila doar pe sistemele PlayStation 4 vandute in anumite regiuni.
  • Conectivitatea retelei a fost imbunatatita.
  • Calitatea audio a vocii a vazut si ea cateva optimizari.
  • Functia Remote Play poate fi folosita acum pe mai multe dispozitive. Pe langa seria Xperia, Remote Play poate fi folosit acum si pe alte telefoane si tablete care ruleaza Android 5.0 sau mai nou. Trebuie doar sa descarci PS4 Remote Play din Google Play Store si esti gata de joc. In plus, pentru dispozitivele ce ruelaza Android 10, poti conecta un controller DualShock 4 via Bluetooth.
  • Cand folosesti Remote Play pe un iPhone sau iPad poti seta cateva chestii noi: atat pe iPhone, cat si pe iPad poti afisa controller-ul tot timpul, iar pe iPhone poti bloca orientarea ecranului. De asemenea, daca folosesti iOS 13, iPadOS 13 sau macOS Catalina, poti conecta un controller DualShock 4 via Bluetooth pentru o experienta mai autentica.

Actualizarea de sistem 7.00 pentru PlayStation 4 este disponibila chiar acum la nivel global.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares