Press "Enter" to skip to content

AMD ANUNTA GPU-UL RX 5500

Spread the love

Cei de la AMD au anuntat noul membru al familiei RX 5×00, anume Radeon RX 5500. Noua serie va fi disponibila atat pentru utilizatorii desktop, dar vine si in varianta mobile pentru laptopuri de gaming.

Noua placa video integreaza arhitectura AMD RDNA ce livreaza o experienta de gaming inedita in rezolutie FullHD in cele mai noi lansari de jocuri AAA, dar si in jocuri competitive din scena esports-ului.

Producatorii consacrati din acest domeniu au inceput deja implementarea noii placi, astfel MSI va lansa la sfarsitul lunii octombrie primul laptop de gaming cu placa video Radeon RX 5500.

Cei de la Lenovo si HP planuiesc sisteme PC high-end ce se vor lansa in luna noiembrie, iar cei de  la Acer vor lansa varianta lor de sisteme in luna decembrie.

Cu ajutorul integrarii arhitecturii AMD RDNA ce este bazata pe un proces de fabricatie de 7nm, noua placa video ofera performante de top.

Noua serie se bucura de cateva caracteristici de top, asta pentru a duce gaming-ul FullHD la urmatorul nivel:

In plus, cu bundle-ul de jocuri AMD Raise the Game, utilizatorii ce vor achizitiona sisteme PC sau laptop-uri de gaming dotate cu Radeon RX 5500, vor primi gratuit la alegere unul dintre jocurile Borderlands 3 sau Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint.

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares