Press "Enter" to skip to content

Ebony Spire 2: Godless a fost anunțat

Studioul românesc de jocuri Bearded Giant Games (al cărui fondator și singur membru este un prieten de-al meu) a dezvăluit zilele trecute, la evenimentul Clujtronic, un nou titlu. Ebony Spire 2: Godless este o continuare a dungeon crawler-ului de acum doi ani de zile, Heresy, ce ia o formă oarecum diferită.

În loc să fie un RPG pe ture, la care cotrobăi printr-un turn plin de creaturi ce aruncă în tine cu lucruri, vei explora acum lumea din afara acelui turn. O lume mare, întinsă și destul de frumoasă, redată folosind grafică 3D ceva mai modernă, dar tot cu o stilizare retro și făcut să funcționeze pe un Intel HD4000. De ce? Pentru că pe asta este construit.

În Ebony Spire 2: Godless veți încerca să refaceți ordine în lumea ce a fost zguduită de omorârea unei anume zeități la finalul jocului trecut. Ca structură a rămas oarecum tot un rogue-like, permițându-vă să alegeți un soi de origine pentru personaj, ce va influența statisticile sale inițiale și echipamentul, urmând ca apoi să vă faceți de cap prin lume.

Aveți lupte corp la corp în timp real, aveți dueluri de magie, și mai aveți o grămadă de cărți de citit. De asemenea, fiind gândit în stilul Daggerfall-Morrowind, va trebui să fiți atenți la ce vi se spune despre ce se află unde, pentru că nu veți avea o săgeată pe ecran care să vă arate unde trebuie să mergeți.

Ebony Spire 2: Godless va fi disponibil peste câteva luni. Nu este încă definitivată lansarea, ar putea fi anul acesta, sau la începutul anului viitor.

[Bearded Giant Games]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares