Press "Enter" to skip to content

RAZER LANSEAZA UN LAPTOP CU ECRAN 4K 120HZ

Spread the love

Razer a anuntat primul sau ecran cu rezolutie 4K si refresh rate de 120Hz ce va debuta pe deosebit de performantul Razer Blade Pro 17. Noul ecran UHD cu refresh rate rapid face din noile modele Razer Blade Pro 17 alegerea ideala pentru creatori de continut si pentru gameri deopotriva.

“Razer Blade Pro 17 este sinonimul performantei cand vine vorba de gaming mobil,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President al diviziei de sisteme din cadrul Razer. “De acum, rezultatul acestor performante va fi redat de cel mai bun ecran disponibil pe un laptop cu diagonala de 17”.”

Imagini deosebit de clare

Noul model 4K UHD 120Hz este primul laptop Razer Blade din istorie care combina refresh rate-ul de 120Hz cu uimitoarea rezolutie 4K UHD. Bazat pe cel mai nou procesor Intel Core™ i7-9750H, o placa grafica ultra-performanta Nvidia GeForce RTX 2080 si 1TB spatiu de stocare de tip SSD, noul Razer Blade Pro 17 4K este perfect pentru gameri, dar si pentru utilizatorii profesionisti. Uimitorul ecran 4K dispune de functionalitate tactila, de un cadru foarte subtire si de 100% din paleta de culori Adobe RGB, fiind calibrat din fabrica pentru a satisface si cele mai inalte asteptari.

Echipat cu cele mai performante componente si un ecran revolutionar, noul Razer Blade Pro 17 este produsul erou al campaniei Razer #MadeWithBlade, acesta reprezentand cea mai puternica solutie mobila care se ridica la nivelul asteptarilor celor mai pretentiosi utilizatori profesionisti.

“Noul Razer Blade Pro 17 este un sistem desktop ce incape intr-un rucsac,” a declarat Ian Foster, CEO si co-fondator al VR Playhouse, unul dintre partenerii programului #MadeWithBlade. “Sunt uimit de performantele noului laptop si de faptul ca pot sa ma bucur de aceeasi performanta la o cafenea ca la studio.”

Performanta fara limite

Noul Razer Blade Pro 17 combina cele mai performante componente cu cel mai avansat sistem de management al temperaturii, oferind o experienta superioara de folosire ce-l recomanda atat ca statie de lucru, cat si ca un sistem de gaming. Printre functiile de top in materie de conectivitate se numara cititorul de carduri SD UHS-III, Wi-Fi 6, Bluetooth 5, USB-C si Thunderbolt™ 3.

Fiecare model vine echipat cu 16GB de memorie DDR4, o solutie de stocare ultra-rapida de tip PCIe SSD si un spatiu liber m.2 ce permite cresterea capacitatii de stocare sau realizarea de configuratii RAID. Sistemul de racire pe baza de camere cu vapori a facilitat obtinerea dimensiunii reduse, fara sa fie sacrificat nivelul de performanta si de confort. Aceste lucruri fac din Razer Blade Pro 17 alegerea ideala pentru profesionistii care cauta atat putere, cat si flexibilitate.

Pret si disponibilitate

Razer Blade Pro 17 este disponibil la pretul de 3.999,99€  in SUA si China.

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares