Press "Enter" to skip to content

AMD ANUNTA LANSAREA RYZEN 9 3950X SI RYZEN THREADRIPPER 3 VA AVEA LOC IN LUNA NOIEMBRIE

Spread the love

Multa lume astepta cu sufletul la gura procesorul AMD Ryzen 9 3950X ce initial a fost confirmat faptul ca lansarea va avea loc in luna septembrie a acestui an.

Din pacate, fratele mai mare al lui Ryzen 3900x (procesor de care a vorbit Fulger aici) , se mai lasa asteptat, insa nu foarte mult. Nu avem o data fixa, insa AMD a specificat ca acesta lansare a fost mutata pentru luna noiembrie a acestui an.

Insa o veste rea vine intotdeauna alaturi de una buna. AMD a anuntat a 3-a generatie a procesorului Ryzen Threadripper, ce va avea lansarea tot in noiembrie 2019, alaturi de procesorul AMD Ryzen 9 3950X.

Ne concentram pe suplinirea cererii pentru modelele de procesoare Ryzen 3000 aflate pe piata si planuim deja lansarea varfului de gama Ryzen 9 3950X, precum si a celei de-a treia generatii de Ryzen Threadripper pentru luna noiembrie a acestui an. Avem incredere ca pasionatii care isi vor achiziționa primul procesor mainstream cu 16 nuclee din lume, precum si noua generatie de procesoare desktop de top Threadripper vor considera ca asteptarea a meritat.

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares